Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών (Microblading)

 

Θέλετε να αποκτήσετε πιο καλοσχηματισμένα φρύδια, πιο εκφραστικό πρόσωπο, πιο όμορφο βλέμμα, να δείχνετε πιο περιποιημένη, πιο νέα και κομψή και να κερδίσετε χρόνο από την καθημερινότητα σας;

Η έμπειρη ειδικός στο Ημι-Mόνιμο μακιγιάζ Ειρήνη Τσακιλιώτη και οι συνεργάτες της μπορούν να σας τα προσφέρουν όλα αυτά και να εξασφαλίσυν την καλύτερη εμφάνισή σας.

Μόνιμο μακιγιάζ και microblading μπορεί να φαίνεται σαν το ίδιο πράγμα, αλλά είναι πραγματικά δύο εντελώς διαφορετικές τεχνικές. Και οι δύο είναι μορφές καλλυντικών τατουάζ, μια τεχνική που χρησιμοποοιείται εδώ και πολλά χρόνια.

 

Το microblading είναι μια καλλυντική διαδικασία που προορίζεται αποκλειστικά για φρύδια με σκοπό να ενισχύσει το πιο σημαντικό από τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Η δημοτικότητά της τεχνικής τρίχα- τρίχα με Microblading έχει αυξηθεί σημαντικά στην χώρα μας τον τελευταίο καιρό. Ένας από τους λόγους που το microblading απολαμβάνει τόσο πολύ το επίκεντρο είναι ότι είναι μια σχετικά νέα τεχνική, η οποία σε αντίθεση με το μόνιμο μακιγιάζ είναι μόνο ημι-μόνιμη, που σημαίνει ότι μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 1-2 χρόνια αναλόγως με το δέρμα, τις καιρικές συνθήκες, την ηλικία, και την ευκολία να «γράφει» το χρώμα πάνω μας.

 

Το microblading είναι απλώς ένα εργαλείο χειρός με λεπίδες. Ο λόγος που διαρκεί λιγότερο από το μόνιμο μακιγιάζ είναι το εργαλείο χειρός που χρησιμοποιείται.

Το εργαλείο χειρός επιτρέπει στον καλλιτέχνη να δημιουργεί εξαιρετικά ακριβείς επιφανειακές «γρατζουνιές» στο φρύδι που ακολουθούν την κατεύθυνση των μαλλιών των φρυδιών.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί το πόσο φυσικό φαίνεται μετά την εφαρμογή το φρύδι

Παρόμοιες Υπηρεσίες Make-up