Βιογραφικό

Αν μου ζητούσαν να περιγράψω τον εαυτό μου με τρεις λέξεις, θα επέλεγα τις λέξεις “Αναζήτηση”, “Ρίσκο” και “Εξέλιξη”.

Ας πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή.

Έχοντας αποφοιτήσει από το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό ίδρυμα Θεσσαλονίκης Αισθητικής και Κοσμητολογίας έκανα τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της εκπαίδευσης, αφού αποφοίτησα από τη σχολή  Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε  ΒΟΛΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ  ΚΑΙ  ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ.

Παράλληλα εργαζόμουν σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα αισθητικής εκείνης της εποχής τα γνωστά BODYLINE με πολλές εμπειρίες πάνω στην αισθητική προσώπου.

Γρήγορα, πήρα την απόφαση να ασχοληθώ αποκλειστικά με την εκπαίδευση γι αυτό και αφιέρωσα 4 χρόνια από τη ζωή μου γυρίζοντας την Ελλάδα από σχολείο σε σχολείο, οπουδήποτε με διόριζαν.

 • ΔΗΜΟΣΙΟ Ι.Ε.Κ ΕΔΕΣΣΑΣ (Ο.Ε.Ε.Κ)
 • ΔΗΜΟΣΙΟ Ι.Ε.Κ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ο.Ε.Ε.Κ)
 • ΕΠΑΣ.Σ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ του Ο.Α.Ε.Δ  ΒΟΛΟΥ
 • ΕΠΑ.Σ ΤΡΙΚΑΛΩΝ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
 • ΕΠΑ.Σ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
 • ΕΠΑ.Σ ΣΠΑΡΤΗΣ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Στα πλαίσια αυτής «περιπλάνησης» μου, ασχολήθηκα με πολλές εργασίες, ανακοινώσεις, παρακολούθησα σεμινάρια.

 • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ « ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ».

 • ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ:

«ΕΦΗΒΕΙΑ Κ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ»

«ΕΦΗΒΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ»

«ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ»

«ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

«ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ»

 •  ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΜΕ ΘΕΜΑ «ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

 

Η ενέργεια και η ευχαρίστηση που πήρα από αυτή την εμπειρία μου και η αγάπη μου για μεταδοτικότητα των γνώσεων μου με οδήγησε στο ιδιωτικό ΙΕΚ  ΞΥΝΗ, ως υπεύθυνη του ΚΕΑΣ ( ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΩΝ). Γρήγορα εξελίχτηκα αναλαμβάνοντας τον τομέα του Αισθητικού Τομέα του ΙΕΚ ως τομεάρχης, με πολλές διοργανώσεις ειδικών σεμιναρίων και συμμετοχή σε εκθέσεις αισθητικής.

Κάπως έτσι δεν άργησε να εμφανιστεί η ανάγκη μου για διεύρυνση αλλά και εμβάθυνση των γνώσεων μου πάνω στο αντικείμενο υγείας και της άσκησης  και απέκτησα τον μεταπτυχιακό τίτλο από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στον τομέα της γυμναστικής ακαδημίας με θέμα «ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» με τη συμμετοχή μου σε συνέδρια.

 • ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

130 ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ  ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ 8-9/12/2012  ΜΕ ΘΕΜΑ «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ».

160 ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ».

 • ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

«CUSTOMERS SATISFACTION AND SERVICE QUALITY AT PUBLIC AND PRIVATE GYMS» Indian Journal of Applied Research

Website: www.theglobaljournals.com (ISSN 2249-555X)

 

Όμως η αναζήτηση μου για το τι πραγματικά με ενέπνεε με οδήγησε στη δημιουργία ενός χώρου αισθητικής όπου ανακάλυψα την ανάγκη μου να προσφέρω στις γυναίκες τις γνώσεις μου για μια πιο υγιή επιδερμίδα και πιο υγιές σώμα.

Παράλληλα, το ενδιαφέρον μου στράφηκε στο ημι-μόνιμο μακιγιάζ, εκπαιδεύτηκα και συμμετείχα  σε παγκόσμια συνέδρια, διευρύνοντας έτσι τις γνώσεις μου πάνω στο permanent make up tattoo και στην τοποθέτηση eyelashes extensions.

 • MASTER IN PERMANENT MAKE UP TATTOO EYBROWS, LIP TATTOO, EYELINER

 

 • CERIFICATE IN MICROBLADING EYEBROWS

 

 • CERTIFICATE IN EYELASHES EXTENSIONS ONE BY ONE, 2D, 3D,4D

 

 • ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ “ THE WORLD’S BEST CONFERENCE FOR PERMANENT MAKE UP BY NOUVEAU CONTOUR” AMSTERDAM 2016

 

 

Ο χώρος που επέλεξα να υπηρετήσω είναι αρκετά δυναμικός και συνεχώς αναπτυσσόμενος, όπου επιβάλλει να είσαι διαρκώς σε μια αναζήτηση και διερεύνηση νέων μεθόδων.

Έτσι λοιπόν, σας καλωσορίζω σε ένα ταξίδι “Αναζήτησης”, “Ρίσκου” και “Εξέλιξης” το ETHEREAL SENSES με σκοπό να σου προσφέρουμε το καλύτερο που αξίζεις!!!