Μόνιμο μακιγιάζ – Permanent make up Tattoo

 

Θέλετε να αποκτήσετε πιο καλοσχηματισμένα φρύδια, πιο εκφραστικό πρόσωπο, πιο όμορφο βλέμμα, να δείχνετε πιο περιποιημένη, πιο νέα και κομψή και να κερδίσετε χρόνο από την καθημερινότητα σας;

 

Η έμπειρη ειδικός στο Ημι-Mόνιμο μακιγιάζ Ειρήνη Τσακιλιώτη και οι συνεργάτες της μπορούν να σας τα προσφέρουν όλα αυτά και να εξασφαλίσουν την καλύτερη εμφάνισή σας.

Για όσους δεν γνωρίζουν πολλά για αυτό, τα καλλυντικά τατουάζ μπορεί να φαίνονται σαν μια ματαιοδοξία, αλλά πραγματικά, πολλοί άνθρωποι με αλωπεκία, λεύκη, ουλές, φαλάκρα, γενετικές ανωμαλίες ή καρκίνο συχνά καταφεύγουν σε καλλυντικά τατουάζ για να τους βοηθήσουν καλύτερα για την εμφάνισή τους.

Το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να γίνει στα μάτια, τα χείλη και τα φρύδια και εφαρμόζεται με σταθερό μηχάνημα παρόμοιο με εκείνο των τακτικών καλλιτεχνών τατουάζ. Το μόνιμο μακιγιάζ, όπως συνήθως αναφέρεται, είναι μια μορφή καλλυντικού τατουάζ που χρησιμοποιεί βελόνες για την εμφύτευση χρωστικών ουσιών ή χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με στόχο την ενίσχυση των χαρακτηριστικών του προσώπου – συνήθως τα ματιών, τα φρύδια και τα χείλη. Είναι επίσης πιθανό να έχετε μόνιμη σκιά ματιών.

Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιείται και όρος ιατρικό μόνιμο μακιγιάζ για την χρώση του τριχωτού της κεφαλής, σε περιπτώσεις αραίωσης μαλλιών ή αλωπεκίας.

Το μόνιμο μακιγιάζ σημαίνει ότι ξυπνάτε κάθε πρωί και έχετε επιπλέον 15-20 λεπτά από τον χρόνο σας. Είναι μια εύκολη επιλογή για πολλές γυναίκες που αγαπούν το μακιγιάζ. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές εκτέλεσης μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών:

 

Τρίχα-Τρίχα Είναι η πιο δημοφιλής τεχνική στην χώρα μας, η οποία μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε μεμονωμένες τρίχες, σαν να ήταν δικές σας φυσικές τρίχες. Η έμπειρη ειδικός θα «τοποθετήσει» τις νέες τρίχες σύμφωνα με τον τρόπο που μεγαλώνουν οι δικές σας και όχι απλά σχεδιάζοντας ίσιες γραμμές τη μία δίπλα στην άλλη, όπως συχνά βλέπουμε να γίνεται. Η συγκεκριμένη τεχνική απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες.

 

Ελαφρά Σκίαση : Άλλη μια επιλογή είναι η ελαφρά σκίαση στα φρύδια, το τελικό αποτέλεσμα της οποίας θα είναι σαν να έχετε ελαφρώς τονίσει τα φρύδια σας με μολύβι. Είναι αυτή μια τεχνική που προτιμάται κυρίως όταν έχουμε ομοιόμορφη τριχοφυΐα στα φρύδια, αλλά επιθυμούμε να τα τονίσουμε ή να τελειοποιήσουμε το σχήμα. Σε κάθε περίπτωση, θα προηγηθεί συμβουλευτική συζήτηση και σχεδιασμός του φρυδιού σας για την επιλογή της πιο κατάλληλης τεχνικής που να ταιριάζει στην δική σας περίπτωση και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

 


Ανδρικά φρύδια: Τα ανδρικά φρύδια είναι πιο χοντρά, ατίθασα και με διαφορετική ανάπτυξη τριχών από τα φρύδια των γυναικών. Ως εκ τούτου, για να εφαρμόσεις αυτή την τεχνική του μόνιμου μακιγιάζ σε άνδρες απαιτούνται ειδικές γνώσεις. Συνήθως οι άνδρες εφαρμόζουν το μόνιμο μακιγιάζ για να συμπληρώσουν τα τμήματα που λείπουν από τα φρύδια τους λόγω ουλών, αραίωσης ή αλωπεκίας.

Στον χώρο μας τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εντελώς ακίνδυνα για το δέρμα και τις φυσικές τρίχες των φρυδιών σας καθώς η εισαγωγή της χρωστικής γίνεται χωρίς να τραυματίζει τους ιστούς, τα αιμοφόρα αγγεία και τους θύλακες των τριχών. Οι εταιρίες των χρωμάτων και των βελονών που χρησιμοποιούμε είναι όλες εγκεκριμένες από το επίσημο οργανισμό FDA χωρίς παρενέργειες και απολύτως κανένα κίνδυνο για μετάδοση μολυσματικών ασθενειών καθώς ακολουθούμε όλους τους κανόνες υγιεινής και αντισηψίας.

 

Μακιγιάζ Χειλιών: Το Μόνιμο Μακιγιάζ χειλιών σας δίνει τη δυνατότητα να τελειοποιήστε τα χείλη σας: να διορθώσετε το σχήμα τους και να τους δώσετε πιο ελκυστικό και ζωηρό χρώμα.

Η εφαρμογή πραγματοποιείται με την σωστή χρήση των κατάλληλων τοπικών αναισθητικών από τον ειδικό αισθητικό- δερματολόγο του κέντρου μας και έτσι η θεραπεία γίνεται εντελώς ανώδυνη. Το αποτέλεσμα του Ημι-Μόνιμου Μακιγιάζ χειλιών διαρκεί από 1 έως 2 χρόνια.

Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλές αποχρώσεις και ξέγνοιαστε, απολαμβάνοντας τα όμορφα χείλη σας κάθε στιγμή της ημέρας και νύχτας!

Το Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ χειλιών συνήθως γίνεται σε δύο συνεδρίες, με το χρονικό διάστημα μεταξύ των οποίων να μην είναι μικρότερο από 30 ημέρες. Αρχικά γίνεται ο σχεδιασμός των χειλιών με μολύβι χειλιών, έτσι ώστε να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα του σχήματος και χρώματος που επιθυμείτε. Μετά την εφαρμογή στα χείλη εμφανίζεται ένα πρήξιμο, αλλά αυτό δεν σας περιορίζει από τις καθημερινές δραστηριότητές σας και επίσης θα έχουν έντονο χρώμα, όπου αυτή η ένταση θα μειωθεί αρκετά μετά από 2 έως 7 ημέρες.

Σε περίπτωση που το χρώμα σας φανεί πιο αχνό από το επιθυμητό, αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχεί, μιας και θα ενισχυθεί εκ νέου κατά τη δεύτερη συνεδρία.

 

Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ στα βλέφαρα: Το Ημι-μόνιμο μακιγιάζ βλεφάρων ή αλλιώς eyeliner, είναι μία η διακριτική μαύρη γραμμή μέσα στις βλεφαρίδες, που θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να δείχνουν πιο πυκνές, ενώ κανένας δεν θα παρατηρήσει τι έχετε κάνει. Το συμμετρικό και «τραβηγμένο» eyeliner θα αναδείξει την ομορφιά των ματιών σας, κάνοντάς τα πιο «αμυγδαλωτά», πιο θηλυκά και σέξι. Το Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ βλεφάρων είναι μια καταπληκτική ανακάλυψη για κάθε γυναίκα. Κερδίστε τις εντυπώσεις με το εντυπωσιακό σας βλέμμα και κατακτήστε τους γύρω σας χωρίς κόπο! Τονίστε τα μάτια σας, τελειοποιείστε το σχήμα και απογειώστε το βλέμμα…. Μέσα από την απόλυτα ασφαλή και λεπτομερή διαδικασία εφαρμογής του ημιμόνιμου μακιγιάζ ματιών, χαρίστε ακόμα και στις πιο… απλές σας εμφανίσεις έναν ξεχωριστό τόνο ομορφιάς.

Παρόμοιες Υπηρεσίες Make-up